NASZE BIEGI

Walne Zebranie Klubu już jutro – 15.12.2015.

Przypominam ponownie, że już jutro 15.12.2015 o godz. 19:00 w sali audiowizualnej Gimnazjum Gminnego odbędzie się Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze naszego Klubu. Proszę o niezawodne przybycie. Musimy wybrać Prezesa i Zarząd na nową trzyletnią kadencję. Chcemy też dokonać zmian statutu. Potrzebujemy do tego 2/3 ilości wszystkich członków.
Wszyscy wiemy, że udział w takim zebraniu to jeden z podstawowych obowiązków członka Klubu.

Jeśli o 19:00 nie będzie quorum następny termin zebrania to godz. 20:00.

Po zebraniu można będzie uczestniczyć w spotkaniu z Tomaszem Kędziorą – przedstawicielem „Starlife” – firmy zajmującej się od 1996 r. zdrowym stylem życia człowieka. Jej założycielem i właścicielem jest złoty medalista w 10-boju z roku 1992 z Barcelony Robert Zmelik. Propaguje on 4 filary zdrowego życia: aktywność fizyczną, czystą wodę (filtr osmotyczny), zdrową żywność (wraz z suplementacją) oraz walkę ze stresem.

REGULAMIN OBRAD

WALNEGO ZEBRANIA SPRAWOZDAWCZO-WYBORCZEGO

CZŁONKÓW KLUBU BIEGACZA SOBÓTKA

w dniu 15.12.2015r.

(projekt)

1. Walne zebranie sprawozdawczo-wyborcze członków, zwane w dalszej części regulaminu zebraniem, otwiera Prezes Zarządu.
  2. Powołanie protokolanta zebrania dokonuje otwierający zebranie.
  3. Na podstawie listy obecności członków, którą prowadzi wyznaczony wcześniej przez Zarząd jego członek, otwierający stwierdza prawomocność zebrania w I lub II terminie (§ 18 statutu).
  4. Wybór przewodniczącego zebrania przeprowadza się w głosowaniu jawnym.
  5. Przewodniczący zebrania poddaje pod głosowanie projekty regulaminu i porządku zebrania. Po przegłosowaniu nie mogą być one zmienione.
  6. W głosowaniu jawnym zostaje wybrana Komisja Wyborcza (przygotowuje ona listę kandydatów do władz stowarzyszenia i przeprowadza wybory) oraz Komisje Uchwał i Wniosków.
  7. Wszystkie decyzje zebrania zapadają zwykłą większością głosów w głosowaniu jawnym za wyjątkiem zmian statutu gdzie wymagane jest 2/3 członków.
  8. Wybory władz stowarzyszenia przeprowadzane są w głosowaniach tajnych, w czasie których obowiązują następujące zasady:
    – prezes zostaje wybrany wówczas, gdy otrzyma więcej niż 50% głosów ważnych oddanych w głosowaniu;
    członkami władz zostają ci kandydaci, na których oddano kolejno największą ilość głosów.
  9. Zebranie przyjmuje w głosowaniu jawnym uchwały opracowane na podstawie wniosków przygotowanych przez Zarząd (zmiany w statucie) i zgłoszonych przez członków klubu na zebraniu.

PORZĄDEK

OBRAD WALNEGO ZEBRANIA SPRAWOZDAWCZO-WYBORCZEGO

CZŁONKÓW KLUBU BIEGACZA SOBÓTKA

w dniu 15.12.2015r.

(projekt)

1. Otwarcie walnego zebrania sprawozdawczo-wyborczego członków, zwanego w dalszej części zebraniem i powołanie protokolanta zebrania.
  2. Stwierdzenie prawomocności zebrania.
  3. Wybór przewodniczącego zebrania.
  4. Zatwierdzenie porządku i regulaminu zebrania.
  5. Wybór Komisji Uchwał i Wniosków oraz Komisji Wyborczej.
  6. Sprawozdanie Zarządu za okres sprawozdawczy.
  7. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej.
  8. Dyskusja.
  9. Głosowanie nad udzieleniem absolutorium Zarządowi.
  10. Wybory Prezesa.
  11. Wybory Zarządu – przyjęcie ilościowego składu, zgłaszanie kandydatów, wybory.
  12. Wybory Komisji Rewizyjnej – przyjęcie ilościowego składu, zgłaszanie kandydatów, wybory.
  13. Przyjęcie uchwał zebrania w tym zmian w statucie.
  14. Zakończenie zebrania.
  15. Prezentacja firmy „Starlife”

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-content/themes/kbsobotka/comments.php on line 175

Dodaj komentarz lub trackback ze swojej strony. Możesz także Śledzić komentarze w kanale RSS.

Współpracujemy z serwisem Gravatar. Aby wyświetlić swój avatar przy komentarzu, zarejestruj się™ na Gravatar.

Warning: Undefined array key "SHOPPING_CART" in /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-content/themes/kbsobotka/footer.php on line 79

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, null given in /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-content/themes/kbsobotka/footer.php:79 Stack trace: #0 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-includes/template.php(790): require_once() #1 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-includes/template.php(725): load_template('/home/inford3/f...', true, Array) #2 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-content/themes/kbsobotka/single.php(87): get_footer() #4 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/inford3/f...') #5 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/inford3/f...') #6 /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/index.php(17): require('/home/inford3/f...') #7 {main} thrown in /home/inford3/ftp/kbsobotka.pl/wp-content/themes/kbsobotka/footer.php on line 79